Регион: Международно
Език: български
Промяна

2018-04-18 DVASINĖS PRAKTIKOS (KEIČIASI RENGINIO VIETA)

Ar prisimenat renginius „Iššūkis – dvasinė patirtis“ ir „Dvasingumo keliai“? Tęstinis susitikimų ciklas tęsiasi ir šį kartą kitoks. Balandžio 18 d. Vilniuje, Vilniaus universiteto (gamtos mokslų fakultete) didžiojoje Aula salėje rengiamas trijų dvasinių mokyklų praktikumas. Tokio pobūdžio renginių trūksta, todėl kilo idėja, kad nepaisant skirtingų disciplinų, galim pabūti kartu, pamatyti, pajausti, suvokti dvasines praktikas, jų naudą. Meditacija, sakralinė muzika, maldos, kolektyvinis giedojimas, afirmacijos ir kitos įdomios demonstracijos laukia jūsų. Kviečiame prisijungti.

Vakaro svečiai:

KĘSTUTIS MARČIULYNAS (BO HAENG SUNIM) - budistų vienuolis

Kęstutis Marčiulynas (Bo Haeng Sunim) – režisierius, aktorius ir dzen budistų vienuolis. Bo Haeng sako, kad meditacija nėra tik sėdėjimas sukryžiavus kojas, tai nėra buvimas ramybės būsenoje. Tai yra technika, padedanti sustabdyti protą. Vienuolis supažindins ir pademonstruos dzen budizmo praktikas - mantros atlikimą, kaip kvėpuoti jos metu, energetinius "Son Ju " pratimus, meditaciją.

https://www.youtube.com/watch?v=s3cXheSwHFo

OLGA VYŠNIAUSKIENĖ ir šlovinimo grupė – pastorė su krikščionių protestantų bažnyčios muzikantais

Olga Vyšniauskienė - Vilniaus krikščionių protestantų bažnyčios pastorė. Olga paliudys dvasinę naudą, trumpai papasakos apie savo tikėjimo kelią ir kaip ji tapo tuo kas yra dabar. Kartu atvykstanti šlovinimo grupė atliks šlovinimo giesmes, kurias dainuoti ragins susirinkusiuosius.

https://www.youtube.com/watch?v=0KoaTWqzANE

MATHURA LILAPRIYA – vaišnavų religinės bendruomenės narė

Mathura Lilapriya – gaudija vaišnavų bendruomenės narė, daug metų praktikuojanti mantrų giedojimą, ugdanti dvasines vertybes ir pojūčius, kuriuos bandys perduoti lankytojams. Moteris supažindins su sena ir gilia praktika – kolektyviniu šventų Viešpaties vardų giedojimu, kuris apsups lankytojus aukštomis vibracijomis ir neleis pamiršti, kad sielai taip pat reikia maisto – švento garso.

https://www.youtube.com/watch?v=iZ0DwakJJ-Y

Pranešimas:

https://gyvbudas.lrytas.lt/nori-tikek/2018/04/04/news/trys-dvasines-mokyklos-vilniuje-susiburs-dvasinems-praktikoms-5684288/

Programa:

18.05 – 19.00 KĘSTUTIS MARČIULYNAS (BO HAENG SUNIM)

19.00 – 19.15 TRUMPA PERTRAUKA

19.15 - 20.15 OLGA VYŠNIAUSKIENĖ ir šlovinimo grupė

20.15 - 21.15 MATHURA LILAPRIYA

Laikas: 18:00, durys 17:00

DĖMESIO! Keičiasi renginio vieta VILNIAUS KOLEGIJA, ELEKTRONIKOS IR INFORMATIKOS FAKULTETAS, JASINSKIO G. 15

RENGINYS UŽ PARAMĄ. Paremti galite per paysera svetainę pasirenkant nuo 1,00 iki 100,00 eurų arba renginio metu.


 

 







Организаторът носи отговорност за качеството на събитието. Организаторът ще вземе решение относно възстановяването на сумата, ако събитието не се проведе или бъде отложено. За по-подробна информация относно обстоятелствата и възстановяването на средства, моля, вижте Обстоятелства, свързани със събитието

Местоположение (за онлайн събития - URL)