Регион: Международно
Език: Български
Промяна

Dropshipping Hype or the future

Dropshipping: hype of de toekomst?   

Je hebt het vast wel eens gehoord of gezien: dropshipping. Dankzij de snel toenemende globalisering en technologieën is het nu heel eenvoudig om online producten wereldwijd te verhandelen. En dat is waar dropshipping over gaat. U verkoopt een product zonder er een voorraad van te hebben. Je koopt het bij de groothandel en levert het af bij de eindgebruiker. Het is natuurlijk niet makkelijk als het er nu is. Hoe werkt het verdienmodel en waarom slaagt niet iedereen meteen in dropshipping?

In tegenstelling tot andere online cursussen, is deze dropship-cursus een leeromgeving met een zeer enthousiaste community waar beginners samenkomen om het concept beter te begrijpen. Iedereen kan deze cursus volgen en iedereen krijgt effectieve methoden en strategieën aangereikt om je eigen succesvolle dropship-winkel op te zetten, zodat je uiteindelijk een passief inkomen kunt verdienen. Doordat de nieuwste technologie en marktanalyses worden geplaatst, blijf je op de hoogte van de nieuwste marketingstrategieën. Kun je nergens komen? Doe een beroep op de gemeente. Ontdek tijdens deze sessies de volgende stappen die u kunt nemen om uw bedrijf te laten groeien. Wat behandelen we eigenlijk tijdens onze cursus en wat ga je aan het eind beheersen?

– Tips en trucs om gemakkelijk aan de slag te gaan

– Neem het op tegen de marktleiders als beginner

– Voor- en nadelen van dropshipping

– Creëer je eigen doelgroep en klantsegment

– De juiste winkel met de juiste producten die bij je passen

– Voorkom verlies in de eerste maanden

Wie zijn we?

Wij als Hire & Holding Germany BV zijn in 2011 begonnen met dropshipping voor onze webshops. Na jarenlange ervaring en online verkoop hebben wij echter besloten om mensen daarbij te helpen. Dit zorgde er ook voor dat steeds meer mensen ons om hulp en expertise vroegen. Daarom hebben we besloten om cursussen te geven om meerdere mensen tegelijk te helpen met het starten van hun eigen dropship store.

Местоположение (за онлайн събития - URL)