Region: International
Sprache: Deutsch
Veränderung

TRICKY Live in Sofia

ВАЖНО!!

Концертът на легендарния TRICKY в София ще се проведе на 15 май 2022. Артистът и неговият екип заявиха твърда позиция и решителност да реализират концерта през май, който бе отложен от 10 октомври 2021, поради covid-19. Мерките в повечето държави се разхлабват и пътуванията стават все по-възможни, което води и до оптимизъм и за провеждането на концерти с чуждестранни изпълнители в България.

Всички категории закупени билети остават валидни и ще важат за новата дата без нужда от презаверка. 

Tricky e култ, мрак, болка и гняв. 

Tricky винаги е бил от тъмната страна на трип-хопа и само той може да ни го представи по възможно най-точния и красив начин.

През 2019 Трики започва работа по албума Fall to Pieces, но преживява ужасна лична трагедия със загубата на дъщеря му Mazi. Трагедията, която преживява Трики е огромна и се усеща във всяка една песен от албума Fall to Pieces, който излезна през месец септември 2020. И чуете ли гo, определено ще се убедите в това, а после дълго ще гo слушате на рипийт, защото Fall to Pieces e определено сред най-интригуващи музикални проекти за изминалата 2020-а. В този албум TRICKY си колаборира с певиците Marta Złakowska и Oh Land.

Предстои ни трета среща с Трики на 10 октомври в Sofia Live Club и тя ще е събитие, което отново ще се помни и говори дълго, защото Tricky винаги успява да ни потопи в дълбините на душата си с всеки албум и концерт на живо.

Билети Ранно Пиле на цена 35лв. може да намерите онлайн тук като натиснете бутона "Купи" пo - горе;

Билети на каса само в магазини На Тъмно в цялата страна.

Veranstaltungsort