Region: Poland
Language: English
Change

2024 GRAND ŠTURMAS: AUTOMOBILIŲ ORIENTAVIMOSI ŽAIDIMAS

6/1/24

10:00 AM

Parking Mosty Stańczyki, Stańczyki, Lenkija

Time left: :
RENGINIO DALYVIO BILIETAS
Bilietą privalo įsigyti visi dalyvaujantys žaidime: ekipažo nariai, štabo, kuris atvyksta į renginio vietą nariai ir kt. Šis bilietas suteiks galimybę patekti į renginio teritoriją. Kiekviena komanda, dalyvaujanti finaliniame žaidime, privalo turėti bent 4 komandos narius, kurie yra nusipirkę bilietus.
PALAPINĖS VIETOS BILIETAS 2 DIENOM (2024.05.31, 2024.06.01)
Renginio metu kviečiame dalyvius pasilikti ir miegoti renginio teritorijoje. Kaina galioja palapinei. Organizatoriai visus pinigus surinktus už palapines perduoda AEROPARKUI. Esant prastoms oro sąlygoms, palapinių bilietus įsigijusius asmenis perkelsime po stogu.
PALAPINĖS VIETOS BILIETAS 1 DIENAI (2024.06.01)
Renginio metu kviečiame dalyvius pasilikti ir miegoti renginio teritorijoje. Kaina galioja palapinei, jos vietų skaičius neribojamas. Organizatoriai visus pinigus surinktus už palapines perduoda AEROPARKUI. Esant prastoms oro sąlygoms, palapinių bilietus įsigijusius asmenis perkelsime po stogu. Renginio dalyviai, turės galimybes naudotis WC ir dušais.
AUTOMOBILIO PARKAVIMO BILIETAS (AUTOMOBILIUI)
Visi dalyviai, kurie atvažiuos į renginio teritoriją, privalo turėti bilietą automobiliui. Automobilio įvažiavimas ir parkingas renginio teritorijoje - nemokamas.
Order price:
{[{ cartVM.sumBeforeDiscountLocalized }]}
Discount amount:
{[{ cartVM.discountAmountLocalized }]}
Final price:
{[{ cartVM.discountedSumLocalized }]}