Region: International
Language: English
Change

Konventa "SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT"

 Konventa Internacionale 2022  "SUKSESI ËSHTË QËLLIMI YT"

Dua të iu ftoj në këtë Konventë të jashtëzakonshme...

Është vendi në të cilin TI takon persona që duan suksesin, që mendojnë, janë të pasionuar, kureshtar dhe veprojnë si TI.

Bëhu pjesë e eventit më special në rajon. Bashkohuni me ekspertë të jashtëzakonshëm, të cilët ndajnë idetë e tyre, si dhe shkëmbejnë njohuri për vetë-zhvillim dhe përballje me ndryshimet me të cilat ballafaqohemi, për të dalë FITIMTAR!

​EJA DHE ZBULO

Të premtoj, që kur TI merr vendimin të na bashkohesh në Konventë dhe fillon të aplikosh njohuritë e reja, TI do përmirësosh shumë gjëra, jo vetëm në punë, por dhe në jetën tënde.

Beso, investo dhe përmirësoje vetveten!!!

Këtë super mundësi e meriton TI dhe klientët të cilët do t'u ofrosh shërbimet tua.

Eja tek vendi të cilit i takon.

Kjo është koha jote!!!

Mezi pres të iu takoj,  Denisi

Shihemi me 21 dhe 22 Tetor, në Hotel Venus, Prishtinë.

Për më shumë informata klikoni KËTU

 

 

 

The event organiser takes responsibility for the quality of the event. The organiser will make a decision regarding the refund if the event does not take place or is postponed. For more detailed information on circumstances and refunds, please refer to the Event-Related Circumstances

Event location