Region: International
Language: English
Change

Sofi Tukker Live in Sofia

Музикалната сензация SOFI TUKKER с концерт в София на 28 март

Хитовото дуо от Ню Йорк - Sofi Tukker, което  мълниеоностно покориха класациите с дебютния си сингъл “Drinkee” и тотално заразиха света с хита си Best Friend, са новите музикални идоли на младото поколение. На зарaзителнете им мелодийте не остояха и от Apple, който използваха песента им в рекламната кампания на iPhone X, нито и от ЕА Sports, които пък включиха сингъла на Sofi Tukker в музиката на славната видео игра FIFA 18. Световните медйи ги описват като “най-вълнуващото дуо на денс сцената след появата на Disclosure", а короната на досегашния им успех е номинацията на миналогодишните награди “Грами" за най-добра денс песен. Следват парчетата "Baby I'm a Queen", "Batshit" и "That's It (I'm Crazy)", които впоследствие стават част от първия им студиен албум "Treehouse", издаден през пролетта на 2018г.

Sofi Tukker имат изключително разпознаваем и модерен стил, с който успяват да преплетат игриво “jungle-pop” звучене, подправено с отличителни китарни рифове и щипка bossa-nova на фона на електронни бийтове и наелектризиращи португалски лирики.

За дебютния си концерт в България на 28 март в Sofia Live Club, Sophie споделя: "Правенето на музика е духовно нещо. Всичко е в усвояването на ритъма и вибрациите", а другата половина от дуото, Tucker Halpern посочва, че целта им е публиката да се загуби в репетитивноста на думите и движенията на тялото, създавайки своеобразна експлозия от игривост, искреност и положителна енергия.

Събитието е без възрастово ограничение. Вратите на SOFIA LIVE CLUB ще отворят в 20:00. Организатор на първото гостуване на Sofi Tukker в България е EventEase. За повече информация моля свържете се на pr@eventease.org

Event location