Region: International
Language: English
Change

Уебинар: Как да продаваме в маркетплейси

Искате да увеличите продажбите си и търсите нови канали за позициониране? Маркетплейс платформите заемат все по-централно място в стратегиите на онлайн бизнесите, които искат да се развиват успешно. Подходящи са както за новостартиращи търговци, така и за вече утвърдени онлайн магазини. Нека разгледаме същността на онлайн платформите за търговия и техните възможностите за увеличаване на продажбите.

Заедно с партньорите ни от eMAG Marketplace и easySales организираме безплатен уебинар на 25 януари, в който ще поговорим за:

Как да предлагате продуктите си в eMAG Marketplace. Техники за оптимално представяне и продажби в маркетплейси и каква подкрепа и възможности за развитие на бизнеса на търговците предлага eMAG Marketplace.

Автоматизирани решения за продажби чрез маркетплейси от easySales. Първи стъпки в многоканалните продажби и как да управлявате множество канали през една платформа. 

Приемане на онлайн плащания от страната и чужбина в една мултивалутна сметка от Paysera. Кои са най-използваните платежни методи в електронната търговия и как да изберете портал за онлайн плащания.

Регистрирайте се безплатно!