Región: Internacional
Idioma: Español
Cambiar

2024.05.11 ALLILON unplugged seminaras kirpėjams

ALLILON unplugged - tai naujo formato renginys, kuriame susijungs du plaukų industrijos lyderiai - ALLILON akademija ir DAVINES prekinis ženklas. Renginio metu išvysite gyvą „step by step“ vieno modelio kirpimo demonstraciją, atliekamą charizmatiškojo ir ilgametę patirtį turinčio Allilon akademijos vieno iš įkūrėjų JOHNNY OTHONA. 

Šis renginys skirtas tiems plaukų meistrams, kurie žino Johnny iš mokymų ir laukia naujienų iš ALLILON, bei tiems, kurie niekada nedalyvavo ALLILON mokymuose - turėsite progą sužinoti daugiau apie Allilon akademiją, gyvai pamatyti ir pasisemti žinių iš pačio Johnny Othona.
 

Šį kartą turėsite progą sužinoti daugiau apie Allilon akademiją, gyvai pamatyti ir išgirsti lektorių Johnny Othona bei gyvai pabendrauti su juo po renginio. 

Dalyvių registracija ir rytinė kava: 10:00 - 11:00 val.
Renginio pradžia: 11:00 val.
Renginio pabaiga: 14:00 val.

Renginio vieta: Betono Fabrikas, Vilnius. 
Tikslus adresas: Betono aklg 16, Vilnius, 03153, Vilniaus m. sav. 

BILIETŲ KIEKIS RIBOTAS!

El organizador del evento asume la responsabilidad de la calidad del evento. El organizador tomará una decisión sobre el reembolso si el evento no se lleva a cabo o se pospone. Para obtener información más detallada sobre las circunstancias y los reembolsos, consulte las Circunstancias relacionadas con el evento.

Lugar del evento