Regionas: Tarptautinis
Kalba: Lietuvių
Keisti

Лийн Практик Вечеринка в Пловдив 29.09.2022

Лийн Практик Вечеринката се завръща в Пловдив с голяма сила. С тази снимка от предишното ни събитие, на което едва се събрахме на маса за 20 човека, Ви каня на голяма Лийн вечеринка на 29 септември от 17 часа в ресторант Кадифе.

Този път ще сме разположение на пет маси и ще имаме едновременно провеждане на пет вечеринки от предния вид. На всяка маса ще има модератор, който ще води срещата. На всяка маса ще има 10 участника.

Всеки участник ще може да се представи и да разкаже какви бизнес казуси е имал, с какви проблеми се е сблъсквал и как ги е преборил. Ще се споделят иновативни идеи за бизнес подобрения.

Участниците не е задължително да са запознати с Лийн и други методологии. Това е част от идеята на Лийн Практик - да се разпространява знание и практически опит.

Участниците в Лийн Практик знаят, че няма никакви абонаменти и такси за участието. Тъй като ще се съберем около 50 човека, съм въвел куверт от 32 лв, защото от ресторанта поискаха така. Това е с цел да могат да ни изхранят бързо и да не се налага да чакаме.

Моля попълнете формата:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeousDlNAMWFf16f5x5KQhI3QLuMgXbnN1wb6zBZOG9pWtIXw/viewform

 

Renginio vieta