Regionas: Tarptautinis
Kalba: Lietuvių
Keisti

TEDxUNWE

TEDxUNWE "Global Minded" , е част от световната поредица от локални събития на TED.

За тези от вас, които досега не са чували за TEDx, нека ви представим идеята:

Всичко е започнало през далечната 1984г. като конференция, на която на която хора от три сфери технология, забавления, дизайн са се събрали за д аобменят идеи, които си заслужава да бъдат споделени. Оттогава обхватът й не спира да се разширява с всяко следващо издание.
TED е организация с нестопанска цел, в която Заедно с двете годишни конференции - Лонг Бийч и Палм Стрингс всяка пролет и конференцията TEDGlobal в Единбург - Всяко лято в TED се включват спечелилият много награди TEDTalks сайт, Проектът за Свободен Превод, програмите TEDx, TED Fellows, както и годишните TED награди.

TEDx обединява хората споделящи опит и вдъхновение чрез програмата за самостоятелни локални събития, изградени около TED прожекции и презентации на живо.

Заповядайте на първото и дебютно издание на TEDxUNWЕ.

ДАТА:29.06.2019
МЯСТО:УНСС, Аула Максима
ЧАС: 10:00-18:00ч.


Събитието ще бъде с фокус към глобализацията, как тя влияе на човека като единица и как човека влияе на света. Какви процеси се извършват във вътрешния свят на човек, как тези процеси са повлияни от външни фактори и как израства човечеството с всяка следваща година.

Лектори на събитието ще бъдат много разнообразни и интересни личности, от много и различни сфери, които имат невероятни, вдъжновяващи и образователни идеи за споделяне.

Renginio vieta