Regionas: Tarptautinis
Kalba: Lietuvių
Keisti

TESTAMENT Live in Sofia

Траш метъл легендите Testament с концерт в София на 18 юни 2019г.!

Важно!!! Концертът на TESTAMENT ще се порведе в Music Jam Club, a не в зала Универсиада!

Предимствата на новата локация като: перфектен звук, профисионална акустична обработка, просторна сцена с видимост от всяка точка на клуба и капацитет от над 1000 човека, ни накараха да вземем решението да преместим предстоящия концерт на TESTAMENT на 18 юни от зала „Универсиада“ в „Music Jam club“.

Всички закупени билети важат без нужда от презаверяване!

Билети в OMV, Booktrading ( чрез системата на TicketPortal) и в магазини На Тъмно в цяла България

 

БИЛЕТИ ПО КУРИЕР С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ДО ОФИС НА ЕКОНТ В ЦЯЛАТА СТРАНА - МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0886 126 995 

Билети в магазин На Тъмно в София ул. Иван Вазов 13

Една от най-влиятелните групи в траш метъла ще направи концерт в София на 18 юни в зала Универсиада. Testament ще са на обиколка в Европа през лятото на 2019г., като шоуто им у нас ще има големия плюс да е самостоятелно с дълъг и пълен, а не фестивален, сет. 

След излизането на последния засега албум на групата „Brotherhood of the Snake“ (Nuclear Blast, 2016), тя има интензивна концертна програма, което я държи в отлична форма. Този високо оценен от медии и фенове албум е в основата на листата с песни, които американците изпълняват по лайвовете през последните две години, наред с вечните си класики. 

„Brotherhood of the Snake“, за който Kerrang! дават 4 от възможни 5 точки; Blabbermouth.net пък 9,5 от 10 и Rock Hard гласуват с 8 от 10 точки е наситен с тежки рифове агресивен траш метъл, който те рита право в лицето.

Бандата пристига в състав: Chuck Billy-вокали, Eric Peterson-китара, Alex Skolnick-китара, Gene Hoglan-барабани, Steve Di Giorgio-бас. Всички те до един са емблематични фигури в света на метъл музиката, всеки от които е висока класа музикант - виртуоз на инструмента си. Наистина зашеметяващ състав, който няма да позволи отсъствия и извинителни бележки дори на тези от вас, които вече са гледали Testament на живо по света и у нас.

БИЛЕТИ ПО КУРИЕР С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ДО ОФИС НА ЕКОНТ В ЦЯЛАТА СТРАНА - МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0886 126 995

Онлайн Билети на цени от 55/60лв (в посочената цена не са включени банкови, картови и посреднически такси за издаване) диреткно и само от:

http://bit.ly/Testament2019 или на tickets.paysera.com (нужно е да изпишете името TESTAMENT в полето за търсене на събитието в системата)

За въпроси и проблеми свързани със закупуването на билети може да позвъните и на телефон: 0886 126 995

Следете събитието във facebook: https://www.facebook.com/events/220506098851787/ 

Renginio vieta