Regionas: Tarptautinis
Kalba: Lietuvių
Keisti

Уебинар: Инструменти за увеличаване на онлайн продажбите

Как да подобрите потребителското преживяване на своите клиенти и да увеличите онлайн продажбите си? Събрахме няколко работещи стратегии в електронната търговия, които обхващат ключовите точки на контакт – от функционалностите на онлайн магазина, до процеса по плащане и доставка на поръчката.

Заедно с партньорите ни от DHL Express Bulgaria и CloudCart Bulgaria организираме безплатен уебинар на 22 март, в който ще споделим техники за увеличаване на продажбите в дигитална среда и съвети за повече доволни клиенти. Сред темите са:

💫 Как да постигате растеж чрез цялостната екосистема за електронна търговия на CloudCart. Автоматизиране на маркетинговите активности и използване на правилните интеграции за по-висока ефективност.

💳 Как да изберете портал за онлайн плащания с Paysera. Защо е важно да предлагате различни методи за плащане, как можете да намалите разходите си за комисиони с над 50% и да приемате плащания от чужбина в безплатна мултивалутна сметка.

🚚 Как да оптимизирате процеса по доставката с DHL Express Bulgaria. Експресната доставка като инструмент за увеличаване на продажбите, сигурна глобална мрежа за поръчки от чужбина, избягване на скрити митнически разходи и възможности за неутрализиране на въглеродните емисии от Вашите пратки.

 

Регистрирайте се безплатно. Очакваме Ви!