Valsts: Starptautisks
Valoda: Latviešu
Mainīt

SKID ROW Live in Sofia

SKID ROW за първи път в България!

Легендарната американска хард рок група SKID ROW ще свири в София на 7 юни 2019г. 

Важно!!! Концертът на SKID ROW ще се порведе в Music Jam Club, a не в зала Универсиада!

Предимствата на новата локация като: перфектен звук, профисионална акустична обработка, просторна сцена с видимост от всяка точка на клуба и капацитет от над 1000 човека, ни накараха да вземем решението да преместим предстоящия концерт на SKID ROWна 7 юни от зала „Универсиада“ в „Music Jam club“.

Всички закупени билети важат без нужда от презаверяване!

Билети в OMV, Booktrading ( чрез системата на TicketPortal) и в магазини На Тъмно в цяла България

БИЛЕТИ ПО КУРИЕР С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ ДО ОФИС НА ЕКОНТ В ЦЯЛАТА СТРАНА - МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА 0886 126 995

За рок енд рола няма възраст. Някои артисти минават теста на времето успешно, други отпадат от стремглава надпревара с него, опитвайки се да останат завинаги млади. Рок енд ролът е като влак на ужасите – ако не си достатъчно корав за тази игра, отпадаш. Е, Skid Row оцеляха и вече над 30 години са сред фаворитите на хард рок и глем метъл последователите по цял свят, без да им се налага да делят любовта на феновете с други лидери в жанра като Mötley Crüe и Poison.

Докато някои се окичиха с Грами награди, за Skid Row остана признанието на публиката, която чрез гласуване на American Music Awards определи бандата като „Favorite Heavy Metal/Hard Rock New Artist“ само година след като излезе нейният дебютен едноименен албум „Skid Row“ (Atlantic Records,1989). Именно от това издание са брилянтните композиции „18 and Life“, „Youth Gone Wild“, „I Remember You“ - дело на басиста на групата Rachel Bolan и китариста „Dave The Snake“ Sabo, които са и основните фигури в Skid Row. Те пристигат за концерт в София на 7 юни в зала „Универсиада“ заедно с още един оригинален член от състава на бандата от 80-те - Scotti Hill на китарите и присъединилите се в по-ново време барабанист Rob Hammersmith и харизматичния бивш фронтмен на DragonForce ZP Theart на вокалите. С последния на вокалите предстои да излезе и третият диск от трилогията „United World Rebellion“, който ще носи заглавието „United World Rebellion: Chapter Three“ и се очакава на пазара през 2019г.

Рокаджиите от  Ню Джърси не са празноглавите рошави герои на тийнейджърките, както повърхностно би ги определила свадливата ви съседка. Skid Row са сериозни артисти, получили признание в жестокия свят на шоу бизнеса със сингли в Топ 10, със златни и мулти-платинени продажби на албуми и с първо място за албум в класацията на Billboard. Достатъчно фактология. Те са родени за рок енд рол. Ела и се убеди лично.

За въпроси и проблеми свързани със закупуването на билети може да позвъните и на телефон: 0886 126 995

Следете събитието във facebook за последни новини свързани с концерта: https://www.facebook.com/events/566055907192039/

Pasākuma norises vieta