Regiune: Lituania
Limbă: Română
Schimbaţi

2023-2024 SCHEMŲ TERAPIJA IR KŪNAS. Patyriminė grupė

2 dienų kūno ir schemų terapijos patyriminėje grupė, skirta vaikystės patirčių perdirbimui, pasirūpinimui „vidiniu vaiku“ ir jo „auginimui“ , kurią ves dr. Julius Neverauskas (su pagalbininkais)

Artimiausi pirmosios pakopos užsiėmimai:

2023 m. lapkričio 16-17 d.Ketvirtadienis-Penktadienis, Vilniuje, viešbutyje Panorama

2023 m. gruodžio 2-3 d. Šeštadienis-sekmadienis, Kaune, viešbutyje Victoria Hotel

2023 m. gruodžio 16-17 d. Šeštadienis-sekmadienis Vilniuje, viešbutyje Panorama

2024 m. vasario 24-25 d. Šeštadienis-sekmadienis Vilniuje, viešbutyje Panorama 

2024 m. kovo 23-24 d. Šeštadienis-sekmadienis Kaune, viešbutyje Victoria Hotel

2024 m. balandžio 13-14 d. Šeštadienis-sekmadienis Kaune, viešbutyje Victoria Hotel

2024 m. gegužės 24-25 d. Penktadienis-Šeštadienis Vilniuje, viešbutyje Panorama 

2024 m. birželio 15-16 d. Šeštadienis-sekmadienis Vilniuje, viešbutyje Panorama 

Kviečiame dalyvauti 2 dienų patyriminėje  grupėje, skirtoje vaikystės patirčių perdirbimui, teigiamų vaikystės patirčių kūrimui, pasirūpinimo „Vidiniu vaiku“ ir jo „auginimo“ įgūdžių lavinimui, naudojant kūno ir schemų terapijos metodikas bei technikas. Patyriminė grupė labai efektyviai per dvi dienas (maždaug 16-18 val. intensyvaus psichoterapinio proceso) sudaro sąlygas psichologinių iššūkių bei sunkumų (asmeniniame gyvenime, santykiuose ir profesinėje veikloje), dažniausiai kilusių vaikystėse perdirbimui. 

Svarbu: Tai pirmos pakopos patyriminė grupė, skirta vaikystei. 

Grupės tikslas yra gauti naują bei schemų terapijos tikslus atitinkančią, negatyvius įsitikinimus koreguojančią patirtį, perdirbant žmogaus, kaip asmenybės augimo ir vystymosi etapus, taikant kūno technikas. Visas darbas bus nukreiptas tik pozityvo, o ne negatyvo kryptimi, užsiėmime nereikia viešai atskleisti jokių slepiamų faktų,  todėl nereikia baimintis dėl buvusių ankstyvuose gyvenimo tarpsniuose negatyvių patirčių (jeigu tokių buvo) įtakos. 

Abi dienas bus dirbama maždaug po 9 valandas su pertrauka pietums labai intensyviame tarpusavio psichoterapiniame kontakte.  Patyrimas yra visiškai saugus, bet labai intensyvus, todėl kviečiame dalyvauti tik neabejojančius dėl savo motyvacijos gauti stiprią ir labai veiksmingą bei naudingą psichoterapinę patirtį. 

Ypač stiprų ir greitą poveikį ši metodika turi asmenims, pripažįstantiems, kad ankstyvuose ir kituose svarbiuose gyvenimo etapuose turėjo arba turi bazinių poreikių patenkinimo deficitą, atsispindintį tolimesniuose pasirinkimuose, gyvenimo patirtyse bei gyvenimo eigoje. 

Šios pirmos (vaikystės) pakopos užsiėmimai bus skirti vaikystės patirtims perdirbti patyriminiu būdu. 

Užsiėmimai vyko jau eilę kartų (prieš du metus nutrūko dėl karantino reikalavimų) ir asmenys dalyvavę šio formato užsiėmimuose pabrėžia pozityvų, greitą ir intensyvų terapinį jų poveikį.

Dviejų dienų patyriminės grupės kaina 119 eurų + 19 registracijos mokestis (viso 138). Užsiėmimas labai tinka ir įvairaus amžiaus bei patirties poroms bei artimiems šeimų nariams (mama/tėtis + suaugęs vaikas/vaikai). Kaina artimų žmonių/šeimos porai 199 eurai+19 registracijos mokestis-viso 218 eur (dviem asmenims) vietoje 276 eurų. Siekiant didžiausio efektyvumo grupės darbui yra labai svarbus numatytas (nei per didelis nei per mažas) dalyvių skaičius, todėl remdamiesi daugelio ankstesnių užsiėmimų patirtimi įvedame papildomą (prie užsiėmimų kainos) 19 eurų registracijos mokestį  vienam užsiregistravusiam žmogui arba užsiregistravusiai porai, kuris nėra grąžinamas atsisakius savo registracijos.

Vietų skaičius labai ribotas, todėl kviečiame norinčius registruotis kuo anksčiau, spauskite Paysera nuorodą ir pasirinkite miestą ir variantą, ar dalyvaujate vienas ar poroje: 

Jeigu reikalinga sąskaita faktūra, ją sugeneruokite iš karto mokėjimo metu.

Psichoterapinės patirtys šiuose užsiėmimuose labai efektyvios ir stiprios, todėl pirmoje pakopoje gali dalyvauti tik asmenys, kuriems užsiėmimus rekomendavo specialistai arba jau dalyvavusieji šiuos užsiėmimuose asmenys. 

Antroje pakopoje (skirtoje paauglystei) gali dalyvauti tik asmenys, dalyvavę pirmosios pakopos užsiėmimuose mažiausiai 2 kartus. 

Antroji pakopa vyks 2024 sausio 20-21 d., šeštadienį-sekmadienį, Vilniuje, viešbutyje Panorama.

Kilus klausimams rašyti el. paštu info@psichoterapija.info arba skambinti tel. +370 616 53444 . 

Jeigu reikalinga sąskaita faktūra, ją sugeneruokite iš karto mokėjimo metu.

Kilus klausimams rašyti el. paštu info@psichoterapija.info arba skambinti tel. +37061653444. 

Su šilčiausiais linkėjimais, 

Organizatoriai

Organizatorul evenimentului își asumă responsabilitatea pentru calitatea evenimentului. Organizatorul va lua o decizie privind rambursarea în cazul în care evenimentul nu are loc sau este amânat. Pentru informații mai detaliate despre circumstanțe și rambursări, vă rugăm să consultați Circumstanțele legate de eveniment