Regiune: Internaţional
Limbă: Română
Schimbaţi

Eufobia x Deception и Human на живо в Метъл Фабрика

За съжаление прогнозата за продължителен дъжд в събота налага да отложим събитието за месец Септември. Всички билети закупени към момента ще важат без презаверка. Ако желаете да върнете вече закупените билети, моля да ни информирате на мейл pr@eventease.org или на 0886 3333 67, за да стартираме процедурата по възтановяване!

 

Eufobia, Deception и Human в „Метъл Фабрика“ на 18 юли.

„Метъл Фабрика“ набира сила и втежнява звука иднaта събота  - 18 юли.

В календара на дата 18 юли сме поканили Eufobia, Deception и Human.

Eufobia е банда от София, която, ако си фен на по-твърдите стилове в музиката, няма как да не познаваш. Свирят дет метъл, имат голям концертен актив и 3 абума в историята си. Това са фактите. Eufobia също така свириха на най-големия метъл фестивал в света Wacken Open Air през 2018г. в Германия като резултат от спечелването на битката на местно ниво у нас на „Wacken Metal Battle“. Споделяли са сцена със завиден брой големи метъл банди и познават добре правилата в тази игра. А две от основните са: без значение на размера на сцената да се раздадеш и винаги да бъдеш себе си!

Групата работи по нов албум, записите са в процес и Eufobia са, както винаги, в блестяща форма, защото не спират да свирят.

Deception е млада хеви/траш група от София с алтернативно грууви звучене, която има готов авторски материал, който предстои да събере в албум със заглавие „World of Blind“. Преди той официално да излезе, групата ще има взможност да представи песни от него на живо пред публиката на „фабриката“. Deception направиха концерт на 1 март и после имаха планиран такъв за 15 март, но обстоятелствата се стекоха така, че ето-вместо през март тази среща ще се случи на 16 юли. Как подготвяш почвата за дебютното си издание не е никак малък залог – това е важна крачка и старите кучета – еуфобците подават ръка, а ние сме тук да подкрепим случката.

Към плаката слагаме и още една млада банда от София – Human. Те свирят дет метъл, вдъхновен предимно от старата школа на стила (на първо място американските класици Death, както подсказва самото име на групта) и може да сте ги засичали вече по клубните сцени. Чува се, че кипи усилен труд по дебютно им издание, така че следете за новини от тях.

Locația evenimentului