Регион: Болгария
Язык: русский
Изменить

Дигитална платежна сметка за бизнеса

Включете се в уебинара „Дигитална платежна сметка за бизнеса“ и вижте как можете да откриете своята безплатна фирмена сметка изцяло онлайн.

Платежните услуги на Paysera са подходящи за фирми, които оперират в страната и чужбина, искат да оптимизират разходите си и да извършват бързо и лесно парични преводи.

И още!

💻 Мултивалутна IBAN сметка с изцяло онлайн регистрация – в BGN, RON, EUR и HUF

💸 Безплатни преводи в EUR в ЕС за физически лица, за фирмите таксата е 0.20 EUR

💱 Oбмяна на валута в над 25 валути в реално време и при изгодни курсове

🛒 Виртуален и физически ПОС терминал за онлайн магазини и търговски обекти

📱 Приемане на онлайн плащания с иницииране чрез Revolut (openbanking) с до 50% по-ниски такси спрямо плащанията с карти

Партньор на събитието е АПИС. Компанията ще представи новите си продукти в помощ на онлайн търговците с новите правила за облагане с ДДС на електронната търговия в ЕС и правните аспекти по прилагането на ЗМИП - ДДС Асистент за електронна търговия и AML Асистент. Както и новата финансова практика в АПИС Финанси - инструмент за онлайн търговците.

easySales ще запознаят аудиторията със SaaS платформата, която предлага на търговците автоматизирано публикуване на продукти във водещи маркетплейси в България, Румъния и Унгария, централизирана обработка на поръчки и синхронизиране на наличности в различните канали.

В рамките на уебинара ще представим новата онлайн платформа за издаване на фактури - ifaktura.bg. Системата е подходяща за малки и средни предприятия, с лесен интерфейс и без необходимост от интеграция.

Очакваме Ви!

Организатор мероприятия берёт на себя ответственность за качество мероприятия. Организатор примет решение о возврате средств, если мероприятие не состоится или будет перенесено. Более подробная информация о мероприятии и возврате средств доступна в разделе Обстоятельства мероприятия