Regionas: Tarptautinis
Kalba: Lietuvių
Keisti

Уебинар: Дигитални платежни услуги за бизнеса

🚀 Дигитализацията дава устойчивост на бизнеса - това е особено важно в моменти на кризи и икономически сътресения, каквито преживяваме сега. От друга страна, тя осигурява повече гъвкавост - едно от решаващите условия за конкурентоспособността на компаниите.

От откриване на сметка и ежедневно банкиране, до подробни извлечения за транзакциите и издаване на счетоводни документи. Всичко това вече е възможно в изцяло електронна среда и улеснява управлението на фирмените средства. 

Заедно с партньорите ни от АПИС и iFaktura организираме безплатен уебинар на 31 май, в който ще говорим за:

💻 Дигитална фирмена сметка от Paysera. Как българските компании могат да открият безплатна фирмена сметка през телефона или компютъра си. Мисията възможна: откриване на набирателна сметка изцяло онлайн.

🔎 Бизнес информационни системи от АПИС. Най-новата финансова практика по прилагането на Директива 2015/2366 за платежни услуги. Отчетността и законовите изисквания в помощ на бизнеса.

📝  Платформа за онлайн фактуриране iFaktura. Как системата за издаване на счетоводни документи облекчава бизнеса и как може да се интегрира с Paysera.  

 

Регистрирайте се безплатно. Очакваме Ви!

Atsakomybę dėl renginio kokybės prisiima renginio organizatorius. Renginiui neįvykus ar nusikėlus, sprendimą dėl pinigų grąžinimo priima organizatorius. Detalesnę informaciją apie aplinkybes ir grąžinimus rasite čia: Su renginiu susijusios aplinkybės“