Regjioni: Ndërkombtare
Gjuha: Shqip XK
Ndrysho

Simona Kostakovaitė

Norvegų kalbos pamokos grupėse ir individualiai

Organizatori i ngjarjes merr përgjegjësinë për cilësinë e ngjarjes. Organizatori do të marrë një vendim në lidhje me rimbursimin nëse ngjarja nuk zhvillohet ose shtyhet. Për informacion më të detajuar mbi rrethanat dhe rimbursimet, ju lutemi referojuni Rrethanave që lidhen me ngjarjen