Valsts: Starptautisks
Valoda: Latviešu
Mainīt

1985-2015 metų derlių vynų degustacija su vakariene

Artėjant šventėms, kviečiame Jus į ypatingą degustacinę vakarienę. 
Jos metu kartu su „Domaine Rolet“ vyno namų atstove iš Prancūzijos Ellen Jakobsmeier ragausime senuosius „Rolet“ magnumus (1985-2015). Jie bus priderinti prie degustacinio restorano „Džiaugsmas“ meniu. 

Restoranas „Džiaugsmas“ du metus iš eilės buvo išrinktas geriausiu restoranu Lietuvoje. Tuo tarpu „Rolet“ vyno namams priklauso premium vynuogynai Arbois, Côtes du Jura ir L’Étoile apeliacijose. 

„Rolet” namai garsėja savo senųjų magnumų kolekcija, kurią galima įsigyti, o jų kokybė nuolat prižiūrima tūkstančiams vynų periodiškai keičiant kamščius. Vynuogės visada skinamos tik rankomis, nors stačiuose vynuogynuose tai nėra lengva užduotis. 

Vakarienės metu ragausime ir pasakosime apie šešis skirtingus vynus, o degustacinį vakarienės meniu sudarys devyni patiekalai. 

Renginio data: 2022.11.29, 19:00 
Vieta: restoranas  „Džiaugsmas“
Organizatorius: „Vyno klubas“

 

Iki susitikimo!  

Pasākuma organizators uzņemas atbildību par pasākuma kvalitāti. Organizators pieņems lēmumu par naudas atmaksu, ja pasākums nenotiks vai tiks pārcelts. Plašākai informācijai par apstākļiem un naudas atmaksu, lūdzu, skatiet sadaļu "Ar Pasākumu saistīti apstākļi".

Pasākuma norises vieta