Regjioni: Ndërkombtare
Gjuha: Shqip XK
Ndrysho

1985-2015 metų derlių vynų degustacija su vakariene

Artėjant šventėms norime Jus pakviesti į gyvą pažintį su vienu populiariausiu Crémant’o gamintoju, į Lietuvą atvyksiančiu tiesiai iš Prancūzijos – Antech Limoux namų vyndariu – Baptiste Antech Gazeau. 

Neformalaus susitikimo metu turėsite galimybę paragauti net kelių skirtingų Crémant’ų, sužinosite plačiau, kuo Crémant’as skiriasi nuo šampano ir kitų putojančių vynų, kuo skiriasi Crémant’ai iš skirtingų regionų ir kaip taisyklingai tarti bei rašyti šio gėrimo pavadinimą. 

Renginyje be vyndario dalyvaus ir Rasa Starkus - „Vyno klubo“ įkūrėja ir vadovė, jau 20 metų dėstanti apie putojančius vynus bei kiti  „Vyno klubo“ ir Someljė mokyklos ekspertai. 

Renginys-festivalis – tai stovima, neformali degustacija, kurios metu bendrausime, ragausime prie Crémant’o derančius užkandžius, galėsite apsidairyti Kalėdinių dovanų lentynose, susipažinti su aplink gyvenančiais ir dirbančiais kaimynais -  „Vyno klubo“ bendruomene. Tad griebkite savo draugus ar kolegas ir po ilgų dienos darbų pasilepinkite  taure putojančio! 

 

Vietų kiekis ribotas, tad kviečiame bilietus įsigyti iš anksto.  

Bilietai negrąžinami ir nekeičiami. 

 

Data: 2022-11-23 
Laikas: 18:00-20:00 
Adresas: Vyno klubas, Stumbrų g. 15 

 

Iki susitikimo!  

Organizatori i ngjarjes merr përgjegjësinë për cilësinë e ngjarjes. Organizatori do të marrë një vendim në lidhje me rimbursimin nëse ngjarja nuk zhvillohet ose shtyhet. Për informacion më të detajuar mbi rrethanat dhe rimbursimet, ju lutemi referojuni Rrethanave që lidhen me ngjarjen

Lokacioni i Ngjarjes