Rejon: Międzynarodowe
Język: Polski
Zmień

2017/18 metų seminarų ciklas IKIMOKYKLINIS UGDYMAS LAUKE

Kviečiame studijuoti metų trukmės lauko pedagogikos mokymų programą

Jums dėstys savo sričių ekspertai - lektoriai iš Lietuvos edukologijos universiteto, Vilniaus kolegijos, Švietimo ir mokslo ministerijos, praktikai iš didžiausią praktinę patirtį sukaupusio pirmojo Lietuvos lauko darželio

Tikslas – padėti ikimokyklinio ugdymo įstaigų pedagogams įgyti teorinių lauko pedagogikos žinių bei praktinių įgūdžių, remiantis naujausių mokslinių tyrimų rezultatais ir sėkmingai Lietuvoje bei užsienyje dirbančių lauko darželių praktine patirtimi.

Pasaulyje atliktais tyrimais jau įrodyta, kad vaikų buvimas lauke visą dieną ir ištisus metus daro teigiamą įtaką jų mokymuisi ir vystymuisi. Pagrindinės lauko pedagogikos idėjos remiasi vaikų sveikatinimu, laisvo žaidimo integravimu į kasdienį vaikų gyvenimą bei vaiko supažindinimu su jį supančia gamta ir jos dėsniais. Todėl visuomenei vis sąmoningiau suvokiant, kokią naudą vaiko vystymuisi duoda ugdymas lauke, Lietuvoje pastebimas poreikis suteikti daugiau lauko pedagogikos žinių ikimokyklinio ugdymo pedagogams.


Vieta: Pūčkorių g. 5, Vilnius arba Vydūno al. 4, Kaune.
Trukmė: 10:00 - 17:00 val.
Į seminaro kainą įskaičiuota: pietų užkandis, kavos pertraukėlės, dalomoji medžiaga, apsauginiai apsiaustai (jei reiks).
Akredituoti pažymėjimai bus išsiųsti po seminaro.

Didžioji dalis seminaro vyksta lauke, todėl būtina tinkama laukui apranga pagal orą.

Visais klausimais prašau kreiptis +370678-31710 arba renginiai@laukodarzelis.lt

Organizator bierze odpowiedzialność za jakość wydarzenia. Organizator podejmie decyzję o zwrocie pieniędzy, jeśli wydarzenie nie odbędzie się lub zostanie przełożone. Szczegółowe informacje na temat okoliczności i zwrotów kosztów znajdziesz w dokumencieOkoliczności Związane z Wydarzeniami

Lokalizacja wydarzenia